מצרכים:
- כף שמן קנולה
- 1 וחצי בצל צהוב בינוני, חתוך לקוביות
- צנצנת פלפלים קלויים, מסוננים ממים וקצוצים
- כוס וחצי קינואה מבושלת
- 3 כפיות אבקת צ'ילי
- כפית כמון
- כפית מלח
- קופסת שימורים של שעועית שחורה מסוננת (או כוס וחצי של שעועית שחורה מבושלת עד לרכות)
- חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה מחלוקת לשניים
- גבינת פטה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה:
- מחממים את השמן במחבת בלהבה בינונית גבוהה.
- מוסיפים את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך (בערך 5 דקות).
- מוסיפים את הפלפלים הקלויים, הצ'ילי, כמון ומלח.
- מסימים את המחבת מהלהבה ומחכים שיתקרר.
- לאחר שהתערובת הצטננה, מוסיפים את השעועית, חצי מכמות הכוסברה והקינואה.
- לפני ההגשה (בטמפרטורת החדר) מוסיפים את הפטה והכוסברה הנותרת, ומשפרים תיבול.